sportbetting på nätet är populärt

Virtuell sport – Sportbetting dygnet runt

Vad är Virtuell sportbetting?

Virtuella sporter för sportbetting är lite som spelautomater på nätet som styrs av en så kallad random number generator. Detta är en mekanism som slumpar nya resultat varenda gång och ingen är någonsin lik en annan. Det betyder att virtuella sporter är datorgenerade sporter där nummer dras slumpmässigt och dessa nummer görs sedan om till mål, poäng eller vad det nu må vara beroende på vilken sport man spelar på.

Så spelar du på virtuella sporter

Det första man gör är att välja en liga som du vill satsa på. Efter det får du oftast ett flertal olika val att spela på som tex helgens matcher, matcher från samma säsong eller från framtida säsonger. Du väljer också om du vill spela på hemmavinst, bortavinst eller oavgjort precis som på vanlig betting och precis som i vanlig betting så kan du se dom virtuella oddsen. Du väljer din insats och klickar på spela. Nu är det bara att vänta på matchen. Det roligaste med virtuella sporter är att du kan spela livebetting dygnet runt.

Virtuella sporter på nätet

Den virtuella sport som alla sajter som erbjuder denna speltyp har är så klart fotboll. Utöver det så kan man även spela på virtuell basket, virtuell tennis, virtuell hästkapplöpning och virtuell hundkapplöpning. I framtiden kommer vi förmodligen att få se fler sporter. Hos Bethard kan du tex redan nu spela på virtuell ishockey och hos Betfair finner du sporter som Motorsport, Cykling och Speedway.

Kolla på dina matcher live

Virtuell sport må vara påhittade ligor men det roliga med virtuell sport är att matcherna går på riktigt precis som en vanlig fotbollsmatch på tv. Hos alla svenska sajter som erbjuder virtuell sport finns en liten tv där du kan se alla matcher och följa det lag som du har satsat på. Så fram med chipspåsen och en kall öl, luta dig tillbaka i soffan och njut av sport hela dagen lång!

Det intressanta med Virtuell sport!

Vem som helst kan vinna och vem som helst kan förlora. Till skillnad från tex Fantasy Sport där ligor byggs upp av spelare och där ligornas prestation baseras på managerns management så är virtuell sport en enklare version som vem som helst kan spela på och där endast turen avgör. Med andra ord har en okunnig person lika stor chans att vinna som en expert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *