den nationella hockey ligan är känd över hela världen

NHL – National Hockey League

Det första du behöver veta om NHL, från en punters sida, är att det är den minst populära sporten att satsa mycket pengar på en enda match.

Vad betyder det för dig? Mer eller mindre värde i jämförelse med NFL, vilken är den mest populära. Från satsarens sida är detta varken bra eller dåliga nyheter. På det stora hela så väger NHL ändå upp mot NFL i antal vadslagningar under säsongen förlopp.

Medan det är många mer satsningar på NFL matcher och NFL ger sina spelare 240 tillfällen att satsa per år. Så har NHL spelare mer än 400 tillfällen bara en tredje del in i säsongen, det är en ganska tänkvärd skillnad.

En av det mest populära sättet att tjäna pengar genom att satsa på NHL är att satsa mot den stora massan. Att satsa med den stora massan i hockey ger sällan någon vinst, så det är naturlig slutsats att du ska satsa emot den närhelst det finns skäl.

För att upptäcka det måste du göra seriösa efterforskningar, göra statistiska uträkningar ett tag innan. Kom ihåg en väldigt viktig sak dock. Om du upptäcker något du kan tjäna pengar på gör det snabbt och effektivt. Historian visar att närhelst ineffektivitet upptäcks så är det bara en fråga om tid innan marknaden har rättat sig själv. Vill du ha tips på nya casinon med betting då du kan spela på NHL så hittar du det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *