Spela på hockey

Spela på ishockey

Spela på ishockey och vinn pengar. Ishockey är en av de största lagsporterna i Sverige. Sporten lockar stor publik och det finns närmare 70 000 registrerade spelare i vårt land. Många bettingintresserade hockeyentusiaster brukar dessutom satsa pengar och spela på ishockey. Idag är det mycket lätt för vem som helst att börja spela på ishockey. Många spelbolag har rikliga utbud med hockeymatcher från världens alla hörn. Oavsett om du är intresserad av SHL, NHL, KHL eller någon annan liga kan du oftast hitta spelbolag på nätet som låter dig satsa pengar på matcherna. Det finns många spelformer hos www.casinomidas.se att välja mellan, allt från klassiska vinnarspel till över/underspel.

Spela på ishockey, med eller utan handicap

Vinnarspel är en enkel spelform som de flesta känner till, oavsett om man har erfarenhet av att spela på ishockey eller inte. När man spelar vinnarspel handlar det helt enkelt om att pricka rätt vinnare. Låt oss säga att Boston Bruins spelar en match mot New York Rangers. Du placerar en insats på att Bruins kommer att vinna. Om Bruins vinner över Rangers vinner du pengar. Kom ihåg att det finns två vanliga typer av vinnarspel: 1X2 och moneyline. När du spelar 1X2 är det matchresultatet efter ordinarie speltid, exklusive förlängning, som räknas. Om du spelar på moneyline är det slutresultatet, efter förlängning och eventuella straffar, som räknas.

Handicapspel är en omtyckt spelform bland många som brukar spela på ishockey. Handicapspel går till som vinnarspel men den stora skillnaden är att ett av lagen har ett handicap. Syftet med handicap är att jämna ut skillnader mellan olika starka lag och göra spelobjektet mer attraktivt för spel. I ishockey betyder det ofta att några mål dras av från ett bättre lags målsaldo. Om ett lag exempelvis har handicapet -1 måste laget vinna matchen med minst två mål för att räknas som vinnare. Att spela med handicap gör förstås att oddsen förändras. Många spelare föredrar att spela handicapspel eftersom oddsen ofta är bättre än i vanliga vinnarspel.

Spela på antal mål

Över/underspel är en spelform som har blivit mycket populär på senare år bland folk som gillar att spela på ishockey. När du spelar över/underspel ska du gissa om antalet mål i en match går över eller under ett visst målantal. Rent statistiskt görs det 5,5 mål i en typisk hockeymatch och därför används 5,5 oftast som gräns för över/underspel. För att du ska vinna på ett överspel krävs det alltså minst 6 mål i matchen. För att vinna på ett underspel får det inte göras fler än 5 mål. 5,5 är den vanliga gränsen men den kan ändras beroende på vilka lag som spelar.

Spela på slutresultatet

En annan spelform som är vanlig bland folk som brukar spela på ishockey är att gissa det exakta slutresultatet i en match. Många som brukar spela på ishockey gillar att gissa slutresultat eftersom oddsen oftast är rätt höga. Om du lyckas pricka exakt rätt slutresultat har du alltså en chans att vinna mycket pengar. Precis som när du spelar vinnarspel måste du dock komma ihåg om det är resultatet efter ordinarie speltid eller resultatet efter förlängning och straffar som räknas. Spelbolagen brukar ha olika regler och för att vinna gäller det att veta vilka regler som gäller. Om du gillar höga odds ska du ge målgörarspel en chans. Målgörarspel innebär helt enkelt att du placerar en insats på om en viss spelare kommer att göra mål i matchen. Du vinner om din spelare gör mål.

Spela på hockey och höj spänningen

Ishockey är en av de mest omtyckta lagsporterna i Sverige. Efter fotboll och hästsport är ishockey den mest populära sporten bland svenska spelare. Idag kan vem som helst spela på ishockey och det är lätt att komma igång. Allt som behövs är att du registrerar dig hos ett spelbolag som erbjuder hockeybetting. Spelutbudet är stort och du kan spela på ishockeymatcher i jätteligor som NHL och KHL men även i många mindre ligor. Vad sägs till exempel om brittiska hockeyligan? Om du är intresserad av ishockey är betting ett bra sätt att bli bekant med nya ligor. Genom att spela på ishockey kan du göra en medelmåttig match till en spännande och dramatisk händelse. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *